30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек

Шановні бібліотекарі, володарі книжок та книжкових полиць, покровителі каталогів та картотек, періодичних видань та журналів! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом - Всеукраїнським днем бібліотек!

Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку ‒ пам’яток писемності, а її служителі ‒ вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь. І хоча ми живемо в епоху розвитку електроніки - жодна електронна книга не передасть живих вражень від тримання книги у руках, тому книги ніколи не втратять своєї значущості.

Діяльність бібліотечних установ нашого міста ‒ багатогранна, а праця бібліотекарів – клопітка, складна і надзвичайно потрібна. В бібліотеках працюють наполегливі, відповідальні, освічені, самовіддані, уважні, чуйні та доброзичливі люди, справжні фахівці в галузі інформації, спеціалісти у сфері культури.

Дякую вам, дорогі бібліотекарі, за вашу благородну просвітницьку діяльність, за розвиток суспільної культури! Впевнений, що ваш високий професіоналізм і творче ставлення до справи й надалі будуть допомагати людям отримувати корисні знання та розвивати свій духовний і культурний потенціал.

Щиро бажаю всім вам земних благ, радості і натхнення, вдячності від любителів книги, професійного злету, цікавих зустрічей і відкриттів. Нехай це свято дарує вам чудовий настрій та теплі слова від всіх, хто вважає бібліотеку джерелом для здобуття знань, а робота приносить тільки задоволення.


З повагою, міський голова Олександр Кодола  

30.09.2021