104 тис. грн зібрали ніжинським бійцям на благодійному концерті

Культурна сфера Ніжина впевнено тримає свій фронт. Із перших днів російської агресії ніжинські діячі культури і мистецтв, студенти й вихованці мистецьких закладів займають активну громадянську позицію та допомагають наближати перемогу.

27 грудня у міському Будинку культури відбувся благодійний концерт «Любов врятує», учасники і гості якого мали на меті збір коштів для наших захисників.

Захід об’єднав працівників бюджетної сфери, викладачів, студентів і вихованців мистецьких закладів Ніжина, військових та усіх, хто прагнув своєю участю підтримати збір для ЗСУ.

На сцені лунали запальні патріотичні та щемливі ліричні пісні, танцювальні номери дивували креативністю і щирістю почуттів, а виступи хореографічних колективів дітей були потужними та яскравими.

Глядацька зала була переповнена. Жоден із присутніх не залишився байдужим до цього різдвяно-новорічного дійства, кожен номер супроводжувався бурхливими оплесками.

Ми вдячні Збройним Силам України за можливість жити, працювати і творити у вільній державі. Саме ці слова подяки разом із грішми для ніжинських захисників було передано о. Сергію, невдовзі ці кошти допомагатимуть на фронті бійцям взводу аеророзвідки 57-ї окремої мотопіхотної бригади.
28.12.2023